Huurvoorwaarden

 • Reservering

  Zodra u te kennen geeft dat u wenst te reserveren, ontstaat de huurovereenkomst (het nemen van een optie valt hier niet onder) en gaat u akkoord met deze huurvoorwaarden. Wanneer u reserveert staat uw boeking vast. U ontvangt van ons een huurovereenkomst, die u digitaal kan ondertekenen.

 • Betaling

  Er wordt een voorschot gevraagd van 20% op de huurprijs, betaalbaar binnen de 7 dagen. Het saldo van de totale huursom dient 2 weken voor aankomstdatum te zijn betaald.

 • Waarborg

  De huurwaarborg bedraagt 200 € en wordt ten laatste binnen 2 weken na uw vertrek teruggestort. Overmatige elektriciteitskosten worden afgetrokken van de waarborg alsook eventuele schadekosten.

 • De prijzen

  U vindt de huurprijzen terug op onze website.
  Inbegrepen in de huurprijs : satelliet TV, Netflix, WiFi, normaal verbruik van water en elektriciteit alsook het gebruik van het beddengoed. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Een handdoeken pakket is inbegrepen.
  Niet inbegrepen in de huurprijs : de eindschoonmaak en overmatige elektriciteitskosten.

 • Minimumverblijf

  De minimum huurperiode = 2 nachten / in juli en augustus = 5 nachten
  Maximum huurperiode = 3 weken
  Mits overleg kan de periode worden aangepast.
  Aankomst en vertrek zijn elke dag mogelijk.

 • Annulering

  Bij annulering wordt het huurcontract eenzijdig geannuleerd.
  Het voorschot wordt niet terugbetaald.

  De annuleringskosten = 50% van de huur, bij annulering minder dan 2 weken voor aankomst.
  Bij annulering minder dan 1 week voor aankomst wordt 100% van de huur in rekening gebracht.

  Indien u eerder vertrekt dan de afgesproken vertrekdatum, vindt geen terugbetaling plaats.

 • Schade aan het appartement en inventaris

  In het appartement is er een inventarislijst voorzien. Bij verlies, ontvreemding, breuk of beschadiging van de goederen, zullen de herstelling- of nieuwkosten afgetrokken worden van uw waarborg, alsmede elke extra schoonmaakbeurt wanneer de eigendom werd verlaten in onredelijke staat. Indien het bedrag de borgsom overstijgt, zullen de totale kosten worden doorgerekend.
  De huurder dient in geval van schade de beheerder direct op de hoogte te stellen. Indien u gebreken constateert, die niet door u toedoen maar door slijtage of normaal gebruik zijn ontstaan, verzoeken wij u vriendelijk dit ook direct te melden, zodat we het spoedig kunnen vervangen of oplossen.

 • Verlies van sleutels en andere toebehoren

  Bij verlies van sleutels en andere toebehoren van het appartement, zullen wij de kosten om deze items te vervangen aan u doorberekenen. De kosten zullen verrekend worden met de borgsom.

 • Gebruik van water

  Het gebruik van water is weliswaar inclusief tot normaal verbruik, maar wij willen u toch verzoeken spaarzaam te zijn met het gebruik ervan.

 • Niet toegelaten

  Het is verboden te roken in de appartementen.

 • Bezetting

  De maximale bezetting van het appartement staat vermeld bij de beschrijving. Eén kind tussen de leeftijd van 0 en 4 jaar, is als extra toegelaten.
  De maximale bezetting moet strikt gerespecteerd worden. Dit geldt ook wanneer u bezoek ontvangt.

Indien de huurvoorwaarden niet worden nageleefd, wordt de huurwaarborg niet terug betaald.

FOLLOW

Facebook

Instagram